ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΟΧΝΗ: Πήγαν να του κάνουν έλεγχο και τράπηκε σε φυγή ο 28χρονος – Είχε λόγο που έτρεχε…

ΤΟΧΝΗ: Πήγαν να του κάνουν έλεγχο και τράπηκε σε φυγή ο 28χρονος – Είχε λόγο που έτρεχε…

Μεγάλο θράσος είχε ο 28χρονος άντρας ο οποίος δεν φτάνει που ήταν παράνομος μετανάστης, άρχισε να επιτίθεται σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (15/10) μέλη της Αστυνομίας σε πεζή περιπολία εντόπισαν 28χρονο να κάνει περίεργες κινήσεις.

Οι αστυνομικοί πλησίασαν τον νεαρό για να του ζητήσουν τα στοιχεία του, με τον τελευταίο να το «βάζει στα πόδια». Μετά από περίπου 500 μέτρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 28χρονο, με τον νεαρό να επιτίθεται στον αστυνόμο κλωτσώντας και κτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο 28χρονος Ινδός αφού συνελήφθη, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα είχε απελαθεί από τις 26/6/15 και του είχε απαγορευθεί η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο αστυνομικός μετέβη σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απελύθει.

 Να σημειώσουμε πως ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη αλλά και για παράνομη παραμονή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top