ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νέο στοιχείο έχει στα χέρια της η Αστυνομία - Εντοπίστηκε μηχανή

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νέο στοιχείο έχει στα χέρια της η Αστυνομία - Εντοπίστηκε μηχανή

Νέο στοιχείο έχει στα χέρια του το ΤΑΕ Λεμεσού σχετικά με την ληστεία χρηματαποστολής που διεπράχθη το πρωί της Δευτέρας (18/10) πίσω από τον χώρο στάθμευσης γνωστής υπεραγοράς της Γερμασόγειας.

Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως στον χώρο όπου οι δράστες έκαψαν το κλοπιμαίο όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαπράξουν την ληστεία, εντοπίστηκε και κλοπιμαία μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Πιο συγκεκριμένα, μηχανή μεγάλου κυβισμού βρέθηκε βόρεια του παρακαμπτήριου δρόμου και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το καμένο αυτοκίνητο.

Όπως μας αναφέρθηκε, πολύ πιθανόν η μοτοσικλέτα  να έχει σχέση τρόπο φυγής των ληστών. Συγκεκριμένα, γίνονται εικασίες να έφυγαν αρχικά με την μοτοσικλέτα και μετά να επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που έχουν στα χέρια τους ώστε να εντοπίσουν τις κινήσεις των ληστών.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες διαφαίνεται πως οι δράστες είχαν καταστρώσει από καιρό το σχέδιο τους καθώς έδρασαν μεθοδικά και σε ελάχιστο χρόνο.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top