Μόδα εποχής οι εικονικοί γάμοι στην Κύπρο! Άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν

Μόδα εποχής οι εικονικοί γάμοι στην Κύπρο! Άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν

Συνεχίζονται οι συλλήψεις ατόμων για εικονικούς γάμους στην Κύπρο ...

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (19/10) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση μια γυναίκα και ένας άνδρας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, εμπορίας ενηλίκων προσώπων, υποκίνηση, συνέργια και απόπειρα διάπραξης αδικήματος, τέλεσης εικονικού γάμου, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής, κατοχής και χρήσης περιουσίας, πρόκληση εκτέλεσης εγγράφου με ψευδείς παραστάσεις και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.