ΜΠΑΧΑΛΟ! Το «The Voice» στο Σίγμα όχι στο MegaOne – Τι συνέβη;

ΜΠΑΧΑΛΟ! Το «The Voice» στο Σίγμα όχι στο MegaOne – Τι συνέβη;

Οι τηλεοπτικές άδειες που δεν δόθηκαν στα Ελληνικά κανάλια από την κυβέρνηση Τσίπρα, έχουν αντίκτυπο και εδώ …

Σύμφωνα με το περιοδικό «Capuccino», λόγω του ότι η Ελληνική κυβέρνηση έθεσε τον γνωστό πλέον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, έφερε ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Όπως αναφέρετε στο άρθρο του περιοδικού, ο Τούρκος παραγωγός που έχει τα δικαιώματα του «Voice» στην Ευρώπη διέκοψε την συνεργασία του με το Star Ελλάδας ( και Mega στην Κύπρο) με την δικαιολογία ότι το κανάλι δεν πήρε άδεια και έκλεισε συμφωνία με το ΣΚΑΪ (Σίγμα στην Κύπρο).

Να σημειωθεί μάλιστα ότι, στο Star είχαν ήδη κλείσει κάποια ονόματα για την κριτική επιτροπή, όμως τώρα θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή και νέος κύκλος επαφών με τραγουδιστές από τα στελέχη του ΣΚΑΪ για να βρεθούν οι κατάλληλοι για την κριτική επιτροπή του show.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ΣΚΑΪ (και το Σίγμα μάλλον) θα παρουσιάσει όπως όλα δείχνουν και το X-Factor. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

To Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη το ψήφισμα για την έκθεση προόδου της Τουρκίας αναφορικά με την ενταξιακή της πορεία και τις σχέσεις της, που συνέταξε ο εισηγητής Ισπανός Ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών Νάτσο Σάντσεθ Αμόρ.