Γυναίκα πέταξε καρέκλα σε αστυνομικό

Γυναίκα πέταξε καρέκλα σε αστυνομικό

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη κυριολεκτικά μέσα-μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Κι αυτό γιατί σε κλάσματα δευτερολέπτου περαστικοί είδαν μια γυναίκα να αρπάζει μια καρέκλα και να την πετάει σε αστυνομικό που της ζήτησε να πραγματοποιήσει έλεγχο των στοιχείων της. Ωστόσο, ευτυχώς ο αστυνομικός τελευταία στιγμή απέφυγε το χτύπημα και οι συνέδελφοί του κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την γυναίκα η οποία αντιστάθηκε με διαφορετικό τρόπο όταν της ζητήθηκε να γίνει έλεγχος των στοιχείων της.

Η γυναίκα συνελήφθγ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για για απείθεια, αντίσταση και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης. Τέλος, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE