Αλμπέρτο Μπενίτο: «Προσπαθήσω να καταλάβω τι πήγε λάθος - Δεν έχω δικαιολογίες»

Αλμπέρτο Μπενίτο: «Προσπαθήσω να καταλάβω τι πήγε λάθος - Δεν έχω δικαιολογίες»

«Είμαι ο πρώτος που φταίει. Είχα την ευθύνη να… χτίσω την ομάδα, επέλεξα προπονητή, παίκτες, φταίμε όλοι αλλά πάνω απ’ όλα εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην αποκλειστική του συνέντευξη στο ThemaSports ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης, Αλμπέρτο Μπενίτο.

Αφού πέρασε χαλαρά το μεσημέρι του παρακολουθώντας την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στις Φοινικούδες,  ακολούθως μίλησε στην ιστοσελίδα μας για όλα, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE