Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο

Μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου με τραύματα ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια μεταξύ ομάδας Πακιστανών και Αφγανών σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (29/10) στον καταυλισμό μεταναστών της Σούδας στη Χίο.

Από άγνωστοι αιτία περίπου 15 άτομα ξεκίνησαν να προπηλακίζονται λεκτικά μεταξύ τους με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να ακολουθήσουν συμπλοκές. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου με τραύματα -πιθανά από μαχαίρι- ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονταν περιμετρικά του καταυλισμού.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE