ΠΑΦΟΣ: Αρνείται ο 45χρονος ότι βίασε την 35χρονη συνάδελφο του στις τουαλέτες

ΠΑΦΟΣ: Αρνείται ο 45χρονος ότι βίασε την 35χρονη συνάδελφο του στις τουαλέτες

Πίσω από τα σίδερα ο 45χρονος ύποπτος για υπόθεση βιασμού.

Διάταγμα κράτησης του για τρείς ημέρες εξέδωσε την Κυριακή (30/10)  Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 45χρονου Ελλαδίτη υπάλληλο εστιατορίου στην Πάφο ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση βιασμού.

Η 35χρονη από την Ελλάδα, κάτοικος Πάφου, κατήγγειλε ότι 45χρονος, επίσης από την Ελλάδα, συνάδελφός της, την έσπρωξε στα αποχωρητήρια του εστιατορίου που εργάζονταν και οι δύο στη Μεσόγη, και ακολούθως τη βίασε.

Το αδίκημα φαίνεται να διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο (29/10), στις 17:00 το απόγευμα, όταν και τα δύο πρόσωπα είχαν μεταβεί στο εστιατόριο που εργάζονταν από νωρίς προκειμένου να κάνουν τη σχετική προετοιμασία.

Η 35χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας τριών και πέντε ετών.

Ο 45χρονος στην κατάθεση του αρνείται ότι βίασε ή κακοποίησε την συνάδελφο του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE