Εξετάστηκε από την Ελένη Αντωνίου η 38χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφο της στις τουαλέτες

Εξετάστηκε από την Ελένη Αντωνίου η 38χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφο της στις τουαλέτες

Σε ιατροδικαστή εξέταση υποβλήθηκε τη Δευτέρα (31/10) η 38χρονη η οποία κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο στην Αστυνομία ότι υπέστη βιασμό από 45χρονο στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την 38χρονη εξέτασε η ιατροδικαστής  Ελένη Αντωνίου η οποία αποφάνθη ότι η 38χρονη δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις. 

Για την υπόθεση συνελήφθη ο συνάδερφος της ηλικίας 45 ετών από την Ελλάδα ο οποίος προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση βιασμού σε βάρος της 38χρονης επίσης από την Ελλάδα.

Η υπόθεση αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να συμπληρωθεί μέχρι την Τετάρτη και θα τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για απόφαση με τα υπάρχοντα στοιχεία προκειμένου να αποφασιστεί αν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του 45χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 38χρονη, κάτοικος Πάφου, κατήγγειλε ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου , ο 45χρονος, συνάδελφός της, ενώ βρίσκονταν και οι δύο στο εστιατόριο που εργάζονται, την έσπρωξε στα αποχωρητήρια του εστιατορίου και την βίασε.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE