Πρωτότυπο! Κύπρια παρουσιάστρια λανσάρει την δική της συλλογή παπουτσιών και τσαντών! VIDEO

Πρωτότυπο! Κύπρια παρουσιάστρια λανσάρει την δική της συλλογή παπουτσιών και τσαντών! VIDEO

Ακόμα και η ίδια η Μενεγάκη δεν τόλμησε ποτέ κάτι τέτοιο...

Η Τζώρτζια Παναγή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ανακοίνωσε με έμμεσο τρόπο το επόμενό της επαγγελματικό βήμα. 

Το αινιγματικό της σχόλιο: «Καλό μήνα σε όλους είμαι πολύ πολύ χαρούμενη και ο λόγος....έκπληξη!!! Πάρτε ένα μικρό δείγμα απο κάτι όμορφο που έρχεται» συνοδευόταν από το παρακάτω video:

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που φθάνουν στο ThemaOnline η παρουσιάστρια του Alpha ετοιμάζεται να λανσάρει την δική της συλλογή υποδημάτων και τσαντών με την επωνυμία «Sparta Sandals By Giorgia  Panagi», τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα σε μαγαζί Κύπριου σχεδιαστή μόδας στην Λευκωσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE