Πρωτότυπο! Κύπρια παρουσιάστρια λανσάρει την δική της συλλογή παπουτσιών και τσαντών! VIDEO

Πρωτότυπο! Κύπρια παρουσιάστρια λανσάρει την δική της συλλογή παπουτσιών και τσαντών! VIDEO

Ακόμα και η ίδια η Μενεγάκη δεν τόλμησε ποτέ κάτι τέτοιο...

Η Τζώρτζια Παναγή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ανακοίνωσε με έμμεσο τρόπο το επόμενό της επαγγελματικό βήμα. 

Το αινιγματικό της σχόλιο: «Καλό μήνα σε όλους είμαι πολύ πολύ χαρούμενη και ο λόγος....έκπληξη!!! Πάρτε ένα μικρό δείγμα απο κάτι όμορφο που έρχεται» συνοδευόταν από το παρακάτω video:

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που φθάνουν στο ThemaOnline η παρουσιάστρια του Alpha ετοιμάζεται να λανσάρει την δική της συλλογή υποδημάτων και τσαντών με την επωνυμία «Sparta Sandals By Giorgia  Panagi», τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα σε μαγαζί Κύπριου σχεδιαστή μόδας στην Λευκωσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE