Η Κύπρια που αποκάλεσε τον Θέμο «χοντρό» και την Δούκισσα «όμορφη παγοκολώνα»!

Η Κύπρια που αποκάλεσε τον Θέμο «χοντρό» και την Δούκισσα  «όμορφη παγοκολώνα»!

Και όλα αυτά δημοσίως...

Η Βανέσσα Πομπόνη την Τετάρτη (2/1) άνοιξε το σπίτι της στους «Καλόγηρους» της Λεμεσού και έδωσε μια συνέντευξη στο κανάλι «Ε», όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Κόμισσα πόσταρε στιγμιότυπα από την συνέντευξη στον λογαριασμό της στο facebook με το σχόλιο: «Special συνέντευξη με το κανάλι E της Ελλάδας. Όταν λες ένα μεγάλο όχι σε Θέμο και «Όλα» γιατί δεν γουστάρεις τον χοντρό και την όμορφη παγοκολώνα, τα λες στο Ε γιατί γουστάρεις πιο πολύ...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE