Η Κύπρια που αποκάλεσε τον Θέμο «χοντρό» και την Δούκισσα «όμορφη παγοκολώνα»!

Η Κύπρια που αποκάλεσε τον Θέμο «χοντρό» και την Δούκισσα  «όμορφη παγοκολώνα»!

Και όλα αυτά δημοσίως...

Η Βανέσσα Πομπόνη την Τετάρτη (2/1) άνοιξε το σπίτι της στους «Καλόγηρους» της Λεμεσού και έδωσε μια συνέντευξη στο κανάλι «Ε», όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Κόμισσα πόσταρε στιγμιότυπα από την συνέντευξη στον λογαριασμό της στο facebook με το σχόλιο: «Special συνέντευξη με το κανάλι E της Ελλάδας. Όταν λες ένα μεγάλο όχι σε Θέμο και «Όλα» γιατί δεν γουστάρεις τον χοντρό και την όμορφη παγοκολώνα, τα λες στο Ε γιατί γουστάρεις πιο πολύ...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.