Προήχθησαν αναδρομικά σε Αστυνόμοι Β΄ - Έπεσαν οι προαγωγές τους τα προηγούμενα έτη - Διαβάστε τα ονόματα

Προήχθησαν αναδρομικά σε Αστυνόμοι Β΄ -  Έπεσαν οι προαγωγές τους τα προηγούμενα έτη - Διαβάστε τα ονόματα

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των προαγωγών στο βαθμό του Αστυνόμου Β’ στην Αστυνομία μετά και από την ακυρωτική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου τον Ιούλιο του 2014.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, το επόμενο διάστημα αναμένονται να γίνουν αρκετές ανακατατάξεις σε ότι αφορά το σώμα της Αστυνομίας.

Να σημειώσουμε πως από τις αρχές Οκτωβρίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, άνοιξε και επίσημα το «χορό» των μετακινήσεων και των προαγωγών στην Αστυνομία κάνοντας τις πρώτες 62 μεταθέσεις.

Ο Ιωνάς Νικολάου προχώρησε την Τετάρτη (02/11) στην προαγωγή πέντε μελών της δύναμης στο βαθμό του Αστυνόμου Β΄, οποίοι ζήτησαν επανεξέταση της ακυρωτικής απόφασης του Ανωτάτου. 

Πρόκειται για τους αστυνόμους οι οποίοι προήχθησαν το Φεβρουάριο του 2012 σε αστυνόμους Β΄ και των οποίων οι προαγωγές τους ακυρώθηκαν από το Ανώτατο τον Ιούλιο του 2014.

Αναδρομικά  λοιπόν προήχθησαν οι πιο κάτω:

Νίκος Νίκου

Νίκος Σοφοκλέους

Ιάκωβος Ιωάννου

Γιαννάκης Γεωργίου

Θωμάς Ευθυμίου (απεβίωσε στις 16 Απριλίου 2016 μετά από καρδιακό επεισόδιο )

Μετά και την εξέλιξη αυτή αναμένονται να ακολουθήσουν και οι προαγωγές των υπολοίπων αλυσιδωτά.

Ανακατατάξεις στις θέσεις της Αστυνομίας φαίνεται να γίνονται σε όλα τα επίπεδα του σώματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE