ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διέρρηξαν γνωστό ψητοπωλείο της Αγίας Φυλάξεως... για να κλέψουν μοτοσικλέτα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διέρρηξαν γνωστό ψητοπωλείο της Αγίας Φυλάξεως... για να κλέψουν  μοτοσικλέτα!

Δεν βρήκαν χρήματα και είπαν να πάρουν την μοτοσικλέτα που βρισκόταν εντός του καταστήματος.

Θύμα διαρρηκτών έπεσε το βράδυ της Τετάρτης, 49χρονος ιδιοκτήτης γνωστού ψητοπωλείου της Οδού Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης μετέβη το πρωί της Πέμπτης (03/11) στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου κατήγγειλε πως άγνωστοι τον έκλεψαν. Συγκεκριμένα ανέφερε πως από το μαγαζί του κλάπηκε η μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα που ανήκει στον γιο του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ της Τετάρτης και στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης (03/11) καθώς το μαγαζί εκείνες τις ώρες ήταν κλειστό.

Πρόκειται για μοτοσικλέτα με αριθμούς εγγραφής KZX597, χρώματος άσπρου.

Εικάζεται πως οι άγνωστοι διαρρήκτες, εισήλθαν στο μαγαζί για να πάρουν χρήματα και επειδή δεν βρήκαν, πήραν την μηχανή αξίας 800 ευρώ.

Από το ψητοπωλείο λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top