Συνάντηση Δημάρχου Πάφου με Κινέζους επιχειρηματίες

Συνάντηση Δημάρχου Πάφου με Κινέζους επιχειρηματίες

Την πεποίθηση ότι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιούν στην Πάφο θα σηματοδοτήσει την αρχή για μια στενή και γόνιμη συνεργασία προς αμοιβαίο όφελος, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος της κινεζικής πόλης Liyang εκ μέρους της αντιπροσωπείας Κινέζων επιχειρηματιών κατά τη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο κ. Φαίδωνος, υποδεχόμενος στο Δημοτικό Μέγαρο την ομάδα των Κινέζων επιχειρηματιών από τη Liyang, που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τομέα των κατασκευών, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Πάφου στηρίζει και ενθαρρύνει κάθε ενέργεια που συμβάλλει στη ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Πάφου και της Κίνας.

Μιλώντας στη συνάντηση, ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συγκυρία για μια τέτοια συνεργασία είναι σήμερα ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού τα έργα που εκτελούνται στην Πάφο, καθώς και εκείνα που αρχίζουν σύντομα, συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της πόλης και στην δυναμική επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας. 

Ο Δήμος, πρόσθεσε ο κ. Φαίδωνος, μπορεί και θέλει να βοηθήσει με συγκεκριμένο και πρακτικό τρόπο τη συνεργασία αυτή, καθώς ενεργεί ως Πολεοδομική Αρχή και ως τέτοια έχει τη δυνατότητα να προωθήσει άμεσα τις αδειοδοτήσεις των αναπτυξιακών έργων, που θα μπορούσαν να εκτελεστούν στην πόλη από μία κοινοπραξία Παφίων και Κινέζων επιχειρηματιών.

Εκ μέρους της κινεζικής αντιπροσωπείας, ο Αντιδήμαρχος της Liyang, ο οποίος ηγείται της  αποστολής, δήλωσε ενθουσιασμένος τόσο από το φυσικό όσο και από το επιχειρηματικό περιβάλλον της Πάφου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πρώτη αυτή επίσκεψη στην πόλη θα σηματοδοτήσει την αρχή για μια στενή και γόνιμη συνεργασία προς αμοιβαίο όφελος.

Η ομάδα των Κινέζων επιχειρηματιών επισκέπτεται την Πάφο μετά από πρόσκληση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της επαρχίας, το οποίο έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα στενή και παραγωγική σχέση συνεργασίας με τις αρχές και τους φορείς της Liyang. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος βρίσκεται σήμερα στη πιο ασταθή και συγκεχυμένη φάση της μετα-κρίσης εποχής. Τα κόμματα του κέντρου δεν μονομαχούν πλέον για κυριαρχία- μονομαχούν για επιβίωση. Η ενότητα που κάποτε έδινε στο κέντρο το ρόλο του ρυθμιστή έχει διαλυθεί, αφήνοντας έναν χώρο γεμάτο αμφιβολίες, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτική κόπωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE