ΠΑΦΟΣ: Άγνωστος έβαλε φωτιά σε δυο ρυμουλκά – Έγινε αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια

ΠΑΦΟΣ: Άγνωστος έβαλε φωτιά σε δυο ρυμουλκά – Έγινε αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια

​Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστο πρόσωπο φέρεται να περιέλουσε δύο ρυμουλκά οχήματα πλατφόρμες που βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο πλησίον της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον 26χρονο αδερφό του ιδιοκτήτη των ρυμουλκών οχημάτων την ώρα που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του και αντελήφθη το άγνωστο πρόσωπο που περιφέρονταν στο διπλανό άδειο οικόπεδο, που είναι σταθμευμένα τρία οχήματα ρυμουλκά που ανήκουν στον αδερφό του.

Ο άγνωστος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με γυναικείο καλσόν και κρατούσε ένα πλαστικό δοχείο

Ο 26χρονος καταδίωξε το δράστη, αυτός ωστόσο τράπηκε σε φυγή αφού άφησε στο σημείο το πλαστικό μπετόνι και πλαστικά γάντια που φορούσε .

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και την απέκλεισαν. Όπως διαφάνηκε ο άγνωστος επιχείρησε και περιέλουσε τα δύο από τα τρία οχήματα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να θέσει φωτιά.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας επανάρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΚΥΠΕ

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE