ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καυγάς σε γνωστό νυκτερινό κέντρο – Του έσπασε τα μούτρα και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καυγάς σε γνωστό νυκτερινό κέντρο – Του έσπασε τα μούτρα και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Παρεξηγήθηκαν για ασήμαντο λόγο και τον έστειλε στο νοσοκομείο με αιμάτωμα και κάταγμα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται 35χρονος από τη Λεμεσό μετά από άγριο ξυλοδαρμό του σε γνωστό νυκτερινό κέντρο της πόλης, το βράδυ του Σαββάτου (12/11).

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο 35χρονος είχε παρεξηγηθεί με άγνωστο του πρόσωπο το οποίο ήταν θαμώνας στο μαγαζί με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του επιτεθεί και να τον κτυπήσει στο πρόσωπο.

Όπως ισχυρίστηκε ο 35χρονος, τον άντρα δεν τον γνωρίζει απλά έτυχε να συζητήσουν για κάτι εκείνη την στιγμή.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει κάταγμα ρινικού οστού αλλά και αιμάτωμα στο δεξί μάτι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση ενώ αναζητεί τον άντρα που επιτέθηκε στον 35χρονο. 

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.