Ενδεχόμενη συνάντηση Ερντογάν – Ακιντζί πριν την επιστροφή στο Μοντ Πελεράν

Ενδεχόμενη συνάντηση Ερντογάν – Ακιντζί πριν την επιστροφή στο Μοντ Πελεράν

Στο ενδεχόμενο συνάντησης Ερντογάν – Ακιντζί πριν την επανάληψη των συνομιλιών στην Ελβετία αναφέρεται ανταπόκριση από την Κύπρο στην τουρκική Μιλλιέτ.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση, προγραμματίζεται μια τέτοια συνάντηση μεταξύ του Τούρκου Προέδρου, που αναχώρησε την Τετάρτη 16/11 για το Πακιστάν και επιστρέφει την Παρασκευή 18/11 στην Τουρκία, και του Τ/κ ηγέτη, που αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή και από εκεί το Σάββατο το πρωί για την Γενεύη.

Πηγές πάντως από το γραφείο του Τ/κ ηγέτη ανέφεραν ότι τέτοια συνάντηση δεν έχει ορισθεί μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE