Γνωστά ονόματα της κυπριακής κοινωνίας συμμετέχουν στην ΜΙΝΕΡΒΑ του Κουτσοκούμνη

Γνωστά ονόματα της κυπριακής κοινωνίας συμμετέχουν στην ΜΙΝΕΡΒΑ του Κουτσοκούμνη

Η ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δέχεται πλήγμα για μια ακόμη φορά. Δεν αναφερόμαστε σε επιχειρηματικό επίπεδο. Για τρίτη φορά την τελευταία διετία άγνωστος τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της εν λόγω εταιρείας στην Λεμεσό.

Πολλοί συνδέουν αυτή την εγκληματική ενέργεια με το ποδόσφαιρο. Και ο λόγος είναι ότι μεγαλομέτοχος και Εκτελεστικός Πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας αλλά και κάτοχος του 50% των μετοχών της, είναι ο Κώστας Κουτσοκούμνης, το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Τα ακριβή κίνητρα των δραστών, βέβαια, δεν είναι γνωστά και αυτό είναι δουλειά της Αστυνομίας να το ερευνήσει.

Πάντως, στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας βρίσκονται γνωστά ονόματα, όπως οι Λουκής Παπαφιλίππου, ιδιοκτήτης γνωστού δικηγορικού γραφείου και του μεγαλύτερου τηλεοπτικού καναλιού του νησιού, του ANT1 Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Εν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προς αναβολή η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Ο λόγος πίσω από το αίτημα

Προς αναβολή η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Ο λόγος πίσω από το αίτημα

Η τραγωδία στα ανοικτά της κατεχόμενης Κερύνειας φαίνεται να αλλάζει προσωρινά τον προγραμματισμό των επαφών στο Κυπριακό, καθώς το νέο τετ-α-τετ Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Έρχιουρμαν οδεύει προς μετάθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE