Γνωστά ονόματα της κυπριακής κοινωνίας συμμετέχουν στην ΜΙΝΕΡΒΑ του Κουτσοκούμνη

Γνωστά ονόματα της κυπριακής κοινωνίας συμμετέχουν στην ΜΙΝΕΡΒΑ του Κουτσοκούμνη

Η ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δέχεται πλήγμα για μια ακόμη φορά. Δεν αναφερόμαστε σε επιχειρηματικό επίπεδο. Για τρίτη φορά την τελευταία διετία άγνωστος τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της εν λόγω εταιρείας στην Λεμεσό.

Πολλοί συνδέουν αυτή την εγκληματική ενέργεια με το ποδόσφαιρο. Και ο λόγος είναι ότι μεγαλομέτοχος και Εκτελεστικός Πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας αλλά και κάτοχος του 50% των μετοχών της, είναι ο Κώστας Κουτσοκούμνης, το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Τα ακριβή κίνητρα των δραστών, βέβαια, δεν είναι γνωστά και αυτό είναι δουλειά της Αστυνομίας να το ερευνήσει.

Πάντως, στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας βρίσκονται γνωστά ονόματα, όπως οι Λουκής Παπαφιλίππου, ιδιοκτήτης γνωστού δικηγορικού γραφείου και του μεγαλύτερου τηλεοπτικού καναλιού του νησιού, του ANT1 Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Εν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE