LIFESTYLE

Υβόννη Μπόσνιακ: Γιατί είπε το «Ναι» στο Star Κύπρος; Φοβήθηκε όταν άκουσε το όνομα άλλου κριτή παραδέχτηκε

Υβόννη Μπόσνιακ: Γιατί είπε το «Ναι» στο Star Κύπρος; Φοβήθηκε όταν άκουσε το όνομα άλλου κριτή παραδέχτηκε

Η Υβόννη Μπόσνιακ παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» όπου και ρωτήθηκε για τους λόγους που την ώθησαν να βγει στον «τηλεοπτικό αέρα» αλλά και γιατί επέλεξε την Κύπρο.

«Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να κάνω τηλεόραση. Δέχτηκα μια πρόταση από έναν φίλο μου που εργάζεται στο MegaOne και τότε άρχισα να το σκέφτομαι. Το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και τόλμησα να το κάνω, σκεπτόμενη ότι η Κύπρος είναι πιο ήπια αγορά τηλεοπτικά απ' ό,τι η Ελλάδα, μια και είναι μια πιο μικρή κοινωνία και προσιτή γιο ένα τέτοιο βήμα.

Πιο πολύ δέχτηκα για την εμπειρία που 6α αποκτούσα μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει άμεση σχέση με τη δουλειά μου. Τώρα χαίρομαι πάρα πολύ που απάντησα θετικά και βρίσκομαι εκεί. Περνάμε πολύ όμορφα και νιώθω πολύ ωραία που έχω γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους με ταλέντο όπως ο Λάκης Γαβαλάς. Όταν έμαθα ότι θα ήταν εκεί, στην αρχή φοβήθηκα λίγο, όμως τον έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή, είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με τον οποίο περνάμε υπέροχα και μαθαίνω τόσα πράγματα από εκείνον και για τη μόδα αλλά και για τη ζωή» τόνισε στο «Πρώτο Θέμα», η Υβόννη Μπόσνιακ.

-Ο Αντώνης ήταν σύμφωνος με τη συμμετοχή σου στη συγκεκριμένη εκπομπή;

«Ο Αντώνης συμμετέχει στα πάντα στη ζωή μου, με στηρίζει και φροντίζει να παίρνω σωστές αποφάσεις για μένα. Όταν βλέπει ότι είμαι χαρούμενη είναι και εκείνος»

-Πρόταση από ελληνικό κανάλι για παρουσίαση δεν έχεις δεχτεί;

«Η δουλειά μου δεν είναι αυτή. Φυσικά και έχω δεχτεί προτάσεις, κυρίως μικρές για συμμετοχές μια και δεν είμαι παρουσιάστρια για να δεχτώ πρόταση για παρουσίαση.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top