ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουλίας προς Αντρέα Κυπριανού: «Είσαι εκτός τάξεως» - Ένταση στην Επιτροπή Ελέγχου για τα σκάφη της Λιμενικής

Κουλίας προς Αντρέα Κυπριανού: «Είσαι εκτός τάξεως» - Ένταση στην Επιτροπή Ελέγχου για τα σκάφη της Λιμενικής

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στην Επιτροπή Ελέγχου, που συνεδρίαζε για το θέμα του ΟΠΑΠ, όταν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού ζήτησε εκτός ημερησίας διατάξεως να συζητηθεί σύντομα και η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή σε σχέση με την αγορά σκαφών της Λιμενικής, που αφορά και τον γαμπρό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, σε έντονο ύφος ο κ. Κυπριανού ζήτησε να εξεταστεί η απάντηση που περιλαμβάνεται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή με την ίδια ταχύτητα που εγγράφηκε το θέμα «για να ακούσουν οι δημοσιογράφοι», όπως είπε.

«Είσαι εκτός τάξεως», είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Ζαχαρίας Κουλίας προς τον κ. Κυπριανού, λέγοντας του ότι έχει υπερβεί τα όρια. Αυτά που κάνετε εκθέτουν το σώμα, πρόσθεσε και είπε ότι η βουλή θα συνεδριάσει για να συζητήσει το θέμα.

Τον λόγο πήρε και η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, λέγοντας ότι και το ΑΚΕΛ θέλει να συζητηθεί το θέμα, κάνοντας λόγο για ευνοιοκρατία της Αστυνομίας έναντι της εταιρείας. Είπε ακόμη ότι παραλείφθηκαν αρκετές οι λεπτομέρειες που καταγράφονται στην έκθεση του Ελεγκτή, κατά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τον Τύπο.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Γεωργίου, ρίχνοντας τους τόνους, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής να τεθεί το θέμα προς συζήτηση με ταχύτητα, όπως επιβάλλει η σοβαρότητα του ζητήματος.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top