ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Στους 8 βαθμούς η θερμοκρασία αλλά βροχές «ούτε για δείγμα» - Αναλυτικά η πρόβλεψη

ΚΑΙΡΟΣ: Στους 8 βαθμούς η θερμοκρασία αλλά βροχές «ούτε για δείγμα» - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/11) καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ της Πέμπτης 17/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ τις αυγινές ώρες στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα πνέουν µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (18/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και παροδικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (19/11)  θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα.

 

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top