ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Την Παρασκευή 18/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι γενικά ταραγµένη.

 Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το Σαββατοκύριακο και µη αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top