ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρώην προπονητής και τέως χρηματοδότης της ΑΕΖ στο ΤΑΕ για κατάθεση – Δεν προέκυψε τίποτα εναντίον τους

Πρώην προπονητής και τέως χρηματοδότης της ΑΕΖ στο ΤΑΕ για κατάθεση – Δεν προέκυψε τίποτα εναντίον τους

Ο πρώην προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου, Νικόλας Μαρτίδης και ο τέως χρηματοδότης του συλλόγου, Άριστος Αριστοδήμου, ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν για κατάθεση μετά από την ευρεία επιχείριση της Αστυνομίας στην Λεμεσό.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/11) έγινε συντονισμένη επιχείριση από τις αστυνομικές αρχές στην παραλιακή πόλη και ερευνήθηκαν έξι υποστατικα.

Κατά την εν λόγω επιχείριση, στην οποία συμμετείχαν άνδρες του Αρχηγείου Αστυνομίας της ΜΜΑΔ και της ΑΔΕ Λεμεσού, δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο. Ωστόσο δέκα πρόσωπα οδηγήθηκαν για κατάθεση.

Μεταξύ τους, όπως σημειώσαμε, ήταν και ο μέχρι πρότινος προπονητής του συλλόγου του Ζακακίου (παραιτήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 16/11), αλλά και ο κ. Αριστοδήμου που ενίσχυσε τον σύλλογο στην προσπάθειά του να πετύχει την άνοδό του στην α΄ κατηγορία. Ο τελευταίος, επίσης απεχώρησε από τον σύλλογο.

Οι εξελίξεις αυτές προέκυψαν μια μόλις ημέρα μετά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία της εταιρείας MINERVA στην Λεμεσό, εκτελεστικός πρόεδρος της οποίας είναι ο Κώστας Κουτσοκούμνης, που βρίσκεται στην διοικητική ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες, βέβαια, αναφέρουν ότι η προαναφερθείσα επιχείριση δεν είχε να κάνει ειδικά με την τοποθέτηση βόμβας, αλλά για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο, το οποίο βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο της UEFA ελέω κόκκινων φακέλων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top