ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Φώναζε στο μπαλκόνι ότι δεν αισθάνεται καλά και κινητοποιήθηκε όλη η γειτονιά – Λιποθύμησε μόνος μέσα στο διαμέρισμα του

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Φώναζε στο μπαλκόνι ότι δεν αισθάνεται καλά και κινητοποιήθηκε όλη η γειτονιά – Λιποθύμησε μόνος μέσα στο διαμέρισμα του

Καθοριστική για τη ζωή του αποδείχτηκε η άμεση βοήθεια των γειτόνων του για 59χρονο κάτοικο Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα  με την Αστυνομία  γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία  ότι στην Ξυλοφάγου ένα πρόσωπο  που βρισκόταν σε μπαλκόνι πολυκατοικίας  προκαλούσε ανησυχία. 

Φθάνοντας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας βρισκόταν στο διαμέρισμά του χωρίς όμως να ανταποκρίνεται στα καλέσματα τους.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες ο 59χρονος πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη και ότι στο παρελθόν είχε παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν και στη συνέχεια είχε  χάσει τις αισθήσεις του λόγω υπογλυκαιμίας.

Αφού οι αστυνομικοί δεν είχαν απάντηση στα καλέσματα τους για τη διάσωσή του παραβίασαν την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος  για να αντικρίσουν στο πάτωμα αναίσθητο τον 59χρονο άνδρα,

Δόθηκαν οι πρώτες  βοήθειες και του προσφέρθηκε  κατάλληλο  ρόφημα με αποτέλεσμα να ανακτήσει μερικώς  τις αισθήσεις του  και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον επι καθήκοντι γιατρό ο 59χρονος  υποβλήθηκε σε  εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.

Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει πως όταν υπάρχει ανθρωπιά και ενδιαφέρον για τον δίπλα μας είτε είναι γνωστός είτε άγνωστος μπορεί να σώσει ζωές.

Γι αυτό τα εύσημα πρέπει να δοθούν και στην Αστυνομία αλλά κυρίως στους γείτονες που δεν «έπαιξαν πελλό» και τελικά του έσωσαν τη ζωή.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΞΥΛΟΦΑΓΟY: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και έσωσαν την ζωή του

TothemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top