Φήμες ότι πήραμε νερό από την Τουρκία – Τι απαντά ο Υπουργός Γεωργίας

Φήμες ότι πήραμε νερό από την Τουρκία – Τι απαντά ο Υπουργός Γεωργίας

Φήμες ότι η ανομβρία που μαστίζει το νησί μας οδήγησε την Κυπριακή Δημοκρατία να ζητήσει νερό από την Τουρκία.

Το φαινόμενο της ανομβρίας οδήγησε στην μείωση της ροής στους υδατοφράκτες της Κύπρου.

Συνέπεια της έλλειψης βροχών είναι και η έλλειψη νερού με τις μονάδες αφαλάτωσης να δουλεύουν ασταμάτητα. 

Φήμες που διαδίδονταν το τελευταίο διάστημα ήθελαν την Κυπριακή Δημοκρατία να αιτείται νερό από την Τουρκία μέσω του αγωγού που ενώνει τα κατεχόμενα. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE