ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: 8 χρόνια στη φυλακή ο 39χρονος πατροκτόνος - «Έκανα το καλύτερο, τον εξιλέωσα»

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: 8 χρόνια στη φυλακή ο 39χρονος πατροκτόνος - «Έκανα το καλύτερο, τον εξιλέωσα»

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ο 40χρονος, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου είχε αφαιρέσει τη ζωή του πατέρα του στην οικία του στον Αρχάγγελο. Είναι φανερό ότι λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Πρόκειται για άτομο αραβικής καταγωγής που πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλι τον πατέρα του, που είχε κινητικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατροκτόνος Αρχαγγέλου σε αστυνομικούς: «Έκανα το καλύτερο, τον εξιλέωσα»

Το θύμα διαμένει στην Κύπρο από το 1975 και μέχρι το 2008 ήταν επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο.

Ο γιος του θεωρούσε ότι με το να τον σκοτώσει τον απάλασσε από τα προβλήματα που είχε λόγω των κινητικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Ο 40χρονος δράστης που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά την πράξη του, φέρεται να είπε σε αστυνομικούς τα ακόλουθα: «Τον εξιλέωσα. Έκανα το καλύτερο για τον πατέρα μου». Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε αναφέρει τηλεφωνικώς το φονικό στην Αστυνομία.

Όπως έγραφε στις 13 Νοεμβρίου του 2015 το ThemaOnline, η τραγική φιγούρα στη σκηνή ήταν η σύζυγος του θανόντα και μάνα του φονιά. Μπροστά στα μάτια της διεπράχθη το έγκλημα. Μέχρι και τις 15:30 βρισκόταν έξω από το σπίτι και έκλαιγε με λυγμούς (το έγκλημα είχε γίνει γύρω στη 01:00 το μεσημέρι). Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε. Η οδύνη της για τον χαμό του άντρα της, ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή στους παρευρισκόμενους…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Iσραηλινό drone έπληξε αυτοκίνητο στον Λίβανο, δύο νεκροί ανάμεσά τους και διοικητής της Χεζμπολάχ - Δείτε βίντεο

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

Προβλήματα στο Instagram - Tι συμβαίνει στην πλατφόρμα



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top