«Χρυσή» διάρρηξη σε οικία στην Πέγεια

«Χρυσή» διάρρηξη σε οικία στην Πέγεια

Καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας στην Πέγεια έθεσε σε άμεση κινητοποίηση τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.

Η καταγγελία έγινε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας, Βρετανίδα μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι μεταξύ των ωρών 19:30 με 21:45 την Τρίτη (22/11) και ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν, άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι της και απέσπασαν χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας σε επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία παραβιάζοντας συρόμενη πόρτα.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE