ΠΑΦΟΣ: Δύτης κολυμπά με χελώνες στον βυθό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Δύτης κολυμπά με χελώνες στον βυθό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κόσμος της θάλασσας είναι απλά υπέροχος και ακόμα πιο υπέροχα είναι τα πλάσματα που ζουν εκεί μέσα.

Αυτά τα μοναδικά πλάσματα, λοιπόν, αποθανάτισε ο Μάριος Παναγιώτου, ελεύθερος δύτης, από την Πάφο, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε να κολυμπά με μια χελώνα.

Ο δύτης βρισκόταν σε θάλασσα της Πάφου με το ψαροτούφεκο του και ενώ περιπλανιόταν στο βυθό η χελώνα βρέθηκε μπροστά του.

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ της Σοφίας Σολωμού στο farosonair, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE