LIFESTYLE

Πρωταγωνιστής του Σιγμα φωτογραφίζεται ολόγυμνος! Μα τι σώμα είναι αυτό;

Πρωταγωνιστής του Σιγμα φωτογραφίζεται ολόγυμνος! Μα τι σώμα είναι αυτό;

Ποζάρει όπως τον γέννησε η μητέρα του και μας αποδεικνύει ότι ο χρόνος είναι πολύ καλός του φίλος...

"Ναι στον έρωτα, αλλά με προφυλάξεις" το μήνυμα της... ολόγυμνης καμπάνιας, στην οποία συμμετέχει ο Κώστας Σόμμερ στο περιοδικό "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του HIV/AIDS.

Και δεν είναι ο μόνος, αφού στον φακό του Κώστα Αμοιρίδη πόζαρε επίσης για τον ίδιο σκοπό ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και πλήθος  άλλων επώνυμων από τον χώρο της σόουμπιζ, της πολιτικής, του αθλητισμού, της τέχνης και της κοινωνίας.

Ο στόχος τής πρωτοβουλίας είναι ιερός -και διττός. Αφενός, μέσω του εξαιρετικά δυνατού συμβολισμού τής γυμνής φωτογράφησης δεκάδων επωνύμων, να περάσει το μήνυμα "ναι στον έρωτα, αλλά με προφυλάξεις". 

Πάρτε μια «γεύση» από τη γυμνή φωτογράφιση του Κώστα Σόμμερ, ο οποίος διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα που θα ζήλευαν ακόμα και πρωτοκλασάτα μοντέλα του εξωτερικού...



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top