ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα της UEFA για τις δηλώσεις του Κρίστιανσεν μετά το τέλος του αγώνα με την Αστάνα

Έρευνα της UEFA για τις δηλώσεις του Κρίστιανσεν μετά το τέλος του αγώνα με την Αστάνα

Προκαταρκτική έρευνα για το ακριβές περιεχόμενο των τοποθετήσεων του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, μετά το τέλος του αγώνα με την Αστάνα, διεξάγει η UEFA.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, τα όσα ανέφερε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων στο ΡΙΚ, έχουν αποσχολήσει την αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία αξιολογεί το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

Αναμένεται πως θα εξεταστεί το ακριβές περιεχόμενο τους και ανάλογα θα ζητηθούν εξηγήσεις, χωρίς να αποκλείεται επιβολή προστίμου. Οι τοποθετήσεις στο ΡΙΚ πάντως έχουν γίνει στα αγγλικά.

Θυμίζουμε ότι ο Κρίστιανσεν απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του είχε κάνει λόγο για «ανθρώπους από ψηλά», οι οποίοι φαίνεται να μην νοιώθουν ιδιαίτερα άνετα όταν μια κυπριακή ομάδα έχει επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του Κρίστινασεν όπως αποδόθηκαν σε διάφορες κυπριακές ιστοσελίδες, είχαν ως ακολούθως: «Ήμασταν μπροστά με όμορφο γκολ. Μετά την αποβολή σίγουρα ξέραμε πως θα υποφέραμε. Οι άνθρωποι από ψηλά δεν θέλουν μια ομάδα από την Κύπρο να είναι πρώτη. Έχουμε δει σε διάφορα παιχνίδια να δίνεται πέναλτι εναντίον μας για το τίποτα... Αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Είμαστε απλά το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να παλεύουμε απέναντι σε αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα.

Είναι εύκολο με παίκτη παραπάνω να παίξεις καλύτερα. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Με λίγη τύχη μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό. Πλέον έχω στο μυαλό μου να πετύχουμε τους στόχους μας και να περάσουμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top