LIFESTYLE

TV Capuccino: «Χέσε ψηλά κι αγνάντευε το ΡΙΚ!»

TV Capuccino: «Χέσε ψηλά κι αγνάντευε το ΡΙΚ!»

«Χέσε ψηλά κι αγνάντευε το ΡΙΚ!»Αυτός είναι ο τίτλος του εβδομαδιαίου περιοδικού TV Capuccino σε σχέση με τον μισό εκατομμύριο έξτρα που ζητά η κρατική τηλεόραση για το 2016.

Σύμφωνα λοιπόν με τον περιοδικό, το ΡΙΚ ζητά από το συμπληρωτικό προϋπολογισμό που κατέθεσε στην Βουλή, έξτρα μισό εκατομμύριο ευρώ!

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι 30 χιλιάδες ευρώ προκύπτουν από την μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην νοηματική. Όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, για να μεταδοθεί το συγκεκριμένο δελτίο δεν υπάρχει ούτε καν κάμεραμαν στο μικρό στούντιο, αλλά κατά τα άλλα η κρατική τηλεόραση χρειάζεται 30 χιλιάδες ευρώ!

Αξιό αναφοράς πάντως είναι πως ο Υπουργός Εσωτερικών προτείνει να εγκριθούν τα έξτρα ποσά και μάλιστα όπως τονίζεται στον δημοσίευμα, θα καλύψει τις 350 χιλιάδες ευρώ από «εξοικονομήσεις του προϋπολογισμού της διοίκησης του Υπουργείου που προβλέπονται από το κονδύλι αποχετευτικά τέλη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top