ΠΑΦΟΣ: Η Αστυνομία εξετάζει καταγγελία για απαγωγή ανηλίκου

ΠΑΦΟΣ: Η Αστυνομία εξετάζει καταγγελία για απαγωγή ανηλίκου

Ιορδανός, 37 ετών, πατέρας ενός παιδιού 11 χρόνων, αναμένεται να ανακριθεί από τις Αρχές στην Πάφο σε σχέση με καταγγελία για απαγωγή ανηλίκου εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας που εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 27 Οκτωβρίου του 2016, 36χρονη από την Πάφο κατήγγειλε ότι ο εν διάσταση σύζυγος της ηλικίας 37 ετών από την Ιορδανία πήρε τον 11χρονο γιο τους και μετέβη στην Ιορδανία χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 29/11 συνελήφθη στο Διεθνές Αερολιμένα Λάρνακας κατά την επιστροφή του στην Κύπρο με τον 11χρονο γιο του.

Ο 37χρονος αναμένεται στην Πάφο όπου θα ανακριθεί από τις ανακριτικές Αρχές.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE