Δεν θα πιστέψετε από που μας εύχεται καλό μήνα ο Χατζηγιάννης! ΦΩΤΟ

Δεν θα πιστέψετε από που μας εύχεται καλό μήνα ο Χατζηγιάννης! ΦΩΤΟ

Εκεί που βρίσκεται ο τραγουδιστής είναι νύχτα, ενώ στην Κύπρο ακόμα είναι πρωί...

Δεν μας έχει συνηθίσει σε ποσταρίσματα στα social media ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά την Πέμπτη, 1/12, μάλλον είπε να κάνει restart.

Έτσι δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το νυχτερινό Sydney και σχολίασε: «Πρώτο βράδυ στο Sydney. Βόλτα στο εντυπωσιακό λιμάνι - κέντρο. Ευχαριστούμε όλοι μας για τις υπέροχες συναυλίες στην Μελβούρνη και το Ντάτφουιν. Η φιλοξενία σας ήταν και είναι μοναδική».

Και συνέχισε: «Τελευταίες παραστάσεις Παρασκευή 02/12 και Σάββατο 03/12 στο Central live στο Sydney. Καλό μήνα σε όλους!».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE