Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών! Καταρρακτώδεις βροχές και περιορισμένη ορατότητα

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών! Καταρρακτώδεις βροχές και περιορισμένη ορατότητα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρων γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης 1/12.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Άλασσα και ενεπλάκησαν σε αυτό τρία αυτοκίνητα. Ευτυχώς δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ωστόσο η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς στην περιοχή βρέχει καταρρακτωδώς ενώ και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Καλούνται οι οδηγοί να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες καθώς λόγω των βροχών ο δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE