Από τις πασαρέλες στον κυπριακό στρατό! Το μοντέλο έκοψε τα πλούσια μαλλιά του και ποζάρει με την παραλλαγή! ΦΩΤΟ

Από τις πασαρέλες στον κυπριακό στρατό! Το μοντέλο έκοψε τα πλούσια μαλλιά του και ποζάρει με την παραλλαγή! ΦΩΤΟ

Κομμωτής, μοντέλο, ηθοποιός, τώρα και οπλίτης στον Κυπριακό στρατό. Αυτό το παιδί τα κάνει όλα και συμφέρει...

Τον γνωρίσαμε μέσα από τις πολλές φωτογραφίσεις που έχει κάνει για γνωστούς οίκους στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό αλλά και μέσα από την συμμετοχή του σε πολύ γνωστές Κυπριακές σειρές στην τηλεόραση με πιο πρόσφατη στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ».


Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους κομμωτές, ο οποίος πήρε την απόφαση και αφού κατάφερε να περάσει στους 3000 οπλίτες που πληρούσαν τα κριτήρια υπόγραψε σύμβαση για ένα χρόνο, η οποία μπορεί να ανανεώνεται, με απόφαση του υπουργού άμυνας.

Μάθετε ποιος είναι στο lifenewscy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE