Έξαλλος ο Θεμιστοκλέους με Χρίστου και Νικολαΐδη για τις πλημμύρες στη Λεμεσό - «Εδώ το μέγα καρναβάλι!»

Έξαλλος ο Θεμιστοκλέους με Χρίστου και Νικολαΐδη για τις πλημμύρες στη Λεμεσό - «Εδώ το μέγα καρναβάλι!»

Με τους δυο υποψήφιους δημάρχους της Λεμεσού, Αντρέα Χρίστου και Νίκο Νικολαΐδη τα έβαλε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αντρέας Θεμιστοκλέους λόγω των πλημμυρών.

Ο ίδιος έγραψε στο facebook:

«Πράγματι, εδώ Λεμεσός, εδώ το μέγα καρναβάλι !

Μία βόλτα με το αυτοκίνητο εντός Λεμεσού θα σας πείσει για την πραγματική αξία των υποψηφίων δημάρχων, με τον έναν να είναι 10 χρόνια ήδη δήμαρχος και τον άλλο να ήταν πρώην Υπουργός Συγκοινωνιών κι Έργων.

Και βεβαίως θα μπορέσετε να εκτιμήσετε και το πόση αξία είχαν και έχουν για τους δημότες και επισκέπτες της Λεμεσού τα πολυδάπανα έργα βιτρίνας ( έργα Ποτέμκιν ) που στέρησαν τους πολλούς από μια πόλη που έστω και το 2016 δεν θα πνίγεται στην πρώτη μπόρα!

Υ.Γ

Και η πλάκα είναι που συνυπήρξαν και οι δύο ταυτόχρονα ως οι εκλεκτοί του ΑΚΕΛ με μεγάλες πλην όμως "ανεξιχνίαστες" μέχρι στιγμής συμπάθειες στην ηγεσία του ΔΗ.ΣΥ!

Κι εσύ βρε Λεμεσιανέ, άρτον και θεάματα, σε έκαναν να ψηφίζεις. ακούω ότι ετοιμάζεσαι δια τον καρνάβαλο. Άντε διάλεξε τη μάσκα που σου ταιριάζει!»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.