ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένος φώναζε για βοήθεια μέχρι τις 2 τα ξημερώματα! Βρισκόταν σε χαντάκι για 6 ώρες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηλικιωμένος φώναζε για βοήθεια μέχρι τις 2 τα ξημερώματα! Βρισκόταν σε χαντάκι για 6 ώρες

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση μελών της Αστυνομίας, σώθηκε 81χρονος, ο οποίος διέτρεξε άμεσο κίνδυνο το βράδυ της Πέμπτης 1/12.

Συγκεκριμένα,  όπως αναφέρει Αστυνομική ανακοίνωση γύρω στις δύο τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε περιοχή στο Μενεού της επαρχίας Λάρνακας, ακουγόταν ένα πρόσωπο να καλεί χαμηλόφωνα σε βοήθεια.

Αμέσως, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβηκαν στο σημείο και εντόπισαν ένα πρόσωπο να βρίσκεται σε αυλάκι βάθους δύο μέτρων περίπου, στο οποίο υπήρχε ποσότητα νερού ενός μέτρου περίπου.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ηλικιωμένο άντρα ηλικίας 81 ετών, ο οποίος όπως ανέφερε βρισκόταν στο αυλάκι για περίπου έξι ώρες. Ο ηλικιωμένος παρόλο ότι είχε τις αισθήσεις του, ήταν φανερά εξαντλημένος ενώ βρισκόταν σε κατάσταση υποθερμίας.

Ακολούθως, ανασύρθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top