LIFESTYLE

Σταύρος Παντελίδης: Τι έπαθε ο χαροκαμένος πατέρας όταν είδε το νέο videoclip του Παντελή;

Σταύρος Παντελίδης: Τι έπαθε ο χαροκαμένος πατέρας όταν είδε το νέο videoclip του Παντελή;

Το νέο τραγούδι του Παντελίδη θα κυκλοφορήσει και σε videoclip και ο πατέρας του βλέποντάς το λίγο πριν ολοκληρωθεί δεν άντεξε...

Άλλη μια δύσκολη στιγμή. Άλλη μια εικόνα που δείχνει περίτρανα ότι η πληγή της απώλειας του παιδιού του δεν κλείνει και δεν πρόκειται να κλείσει.


Σύμφωνα με το nassosblog, o Σταύρος Παντελίδης βρέθηκε την Πέμπτη, 1/12, στο καφέ της οικογένειας όπου μαζί με την γυναίκα του, Αθηνά είχαν συναντήση με τον σκηνοθέτη του κλίπ. Ο έμπειρος σκηνοθέτης είχε μαζί του ένα φορητό υπολογιστή και μετά απο παράκληση του Τριαντάφυλλου άνοιξε το αρχείο που έδειχνε ένα μέρος του μονταρισμένου υλικού.


Οι γονείς του Παντελή δεν άντεξαν. Ειδικά ο Σταύρος Παντελίδης, βλέποντας το παιδί του «ζωντανό» ξέσπασε σε λυγμούς με την Αθηνά να κρατιέται με το ζόρι να μην ξεσπάσει.


Συγκινημένος τόσο ο Τριαντάφυλλος αλλα και ο σκηνοθέτης έκλεισαν τον υπολογιστή και κατευθύνθηκαν στα νότια προάστια για να συνεχίσουν την δουλειά τους. Το μοντάζ τρέχει και ειδικά τις τελευταίες δυο μέρες… η πίεση είναι μεγάλη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top