LIFESTYLE

Που ξέρουμε την Κύπρια γυμνάστρια που τρέλανε την Ελλάδα; Μα την βλέπουμε στις διαφημίσεις! ΦΩΤΟ

Που ξέρουμε την Κύπρια γυμνάστρια που τρέλανε την Ελλάδα; Μα την βλέπουμε στις διαφημίσεις!  ΦΩΤΟ

Πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες γνωστών εταιριών, αφού η personal trainer διαθέτει «το σώμα»... Μια από τις ευχές της να έχει αρκετό στήθος κοτόπουλο στο ψυγείο της για να τρώει...

Πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες γνωστών εταιριών, λατρεύει τον αθλητισμό και ασχολείται από το pole dancing και τις πολεμικές τέχνες μέχρι τις καταδύσεις. 

Η Ελενα Κοκκίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα και είναι η δεύτερη στη σειρά από πέντε αδέλφια. Εργάζεται ως μοντέλο τηλεοπτικών διαφημίσεων και πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες γνωστών φωτογράφων, αλλά και μεγάλων εταιριών (Nike, Tom Carter, Sophia K). Λατρεύει τον αθλητισμό, και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με pole dancing, πολεμικές τέχνες (kravmaga), rollerblading, καταδύσεις και ψάρεμα.

Η γυμναστική έχει κατακτήσει την καρδιά και το μυαλό της, γι' αυτό και την έχει κάνει επάγγελμά της παρόλο που είναι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής NVQ2. Φυσικά έχει φροντίσει να πάρει και πτυχίο στο personal training.

Στοχεύει στο να εργάζεται λιγότερο για να μπορέσει να κάνει περισσότερα σπορ μιας και το Α και το Ω στην ζωή της είναι η εντατική γυμναστική.

Για να καταλάβετε όταν της ζητήθηκε από την Espresso να  βάλει τρεις ευχές, αυτή ζήτησε να έχει αρκετό στήθος κοτόπουλο στο ψυγείο, να παραμείνει fit ως τα 80 της και να γίνει η γυμναστική για όλο τον κόσμο... εξάρτηση.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top