ΕΛΛΑΔΑ: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

ΕΛΛΑΔΑ: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Θρίλερ επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που νοσηλεύτηκε επί ημέρες σε νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Τα συμπτώματα ήταν έντονα, είχε δυσκολία στην  κατάποση και από τις 21 Νοεμβρίου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια προάστια.

Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις από ομάδα ιατρών που διέγνωσαν εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλεύτηκε μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου και στη συνέχεια με την άδεια των ιατρών επέστρεψε κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές εγγράφηκε κατά την εισαγωγή του ως «Κωνσταντίνος Βασιλιάς».

Σημειώνεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του τέως είχε συγκλονίσει. Ο ίδιος κρατούσε ένα μπαστούνι και ήταν υποβασταζόμενος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE