ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και ο 27χρονος για τον ξυλοδαρμό 31χρονου με μεταλλικό πάσσαλο έξω από γνωστό κέντρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και ο 27χρονος για τον ξυλοδαρμό 31χρονου  με μεταλλικό πάσσαλο έξω από γνωστό κέντρο

Στη σύλληψη ενός ακόμα προσώπου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεσης συμπλοκής και επίθεσης με πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, προχώρησε την Παρασκευή 02/12 η Αστυνομία.

Πρόκειται για 27χρονο κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου, σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε το Σαββάτο 03/12 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 20 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο – Κτύπησαν 31χρονο με μεταλλικό πάσσαλο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE