ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και ο 27χρονος για τον ξυλοδαρμό 31χρονου με μεταλλικό πάσσαλο έξω από γνωστό κέντρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και ο 27χρονος για τον ξυλοδαρμό 31χρονου  με μεταλλικό πάσσαλο έξω από γνωστό κέντρο

Στη σύλληψη ενός ακόμα προσώπου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεσης συμπλοκής και επίθεσης με πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, προχώρησε την Παρασκευή 02/12 η Αστυνομία.

Πρόκειται για 27χρονο κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου, σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε το Σαββάτο 03/12 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 20 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο – Κτύπησαν 31χρονο με μεταλλικό πάσσαλο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE