ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και ο 27χρονος για τον ξυλοδαρμό 31χρονου με μεταλλικό πάσσαλο έξω από γνωστό κέντρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσα και ο 27χρονος για τον ξυλοδαρμό 31χρονου  με μεταλλικό πάσσαλο έξω από γνωστό κέντρο

Στη σύλληψη ενός ακόμα προσώπου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεσης συμπλοκής και επίθεσης με πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης, προχώρησε την Παρασκευή 02/12 η Αστυνομία.

Πρόκειται για 27χρονο κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου, σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε το Σαββάτο 03/12 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 20 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο – Κτύπησαν 31χρονο με μεταλλικό πάσσαλο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE