Ακόμη ένας αγωνιστής της ΕΟΚΑ έφυγε από κοντά μας - Βαρύ πένθος για την Επίτροπο Περιβάλλοντος

Ακόμη ένας αγωνιστής της ΕΟΚΑ έφυγε από κοντά μας - Βαρύ πένθος για την Επίτροπο Περιβάλλοντος

Απεβίωσε ο Βύρων Παναγιώτου, πατέρας της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Απεβίωσε το Σάββατο 3/12 σε ηλικία 78χρονων μετά από ανακοπή, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του κοινοτικού συμβούλιου Αγίου Αμβροσίου Λεμεσού και αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Βύρων Παναγιώτου, πατέρας της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Κυριακή 4/12, στις 2 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ, στον Άγιο Αμβρόσιο.

Παράκληση της οικογένειας όπως, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για τον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ, του οποίου ο μεταστάς διατέλεσε πρόεδρος της εκκλησιαστικής επιτροπής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE