Χιόνια και βροχές! Αυτό το σκηνικό θα βλέπουμε τις επόμενες μέρες

Χιόνια και βροχές! Αυτό το σκηνικό θα βλέπουμε τις επόμενες μέρες

Συνεχίζουν οι βροχοπτώσεις σε όλη την Κύπρο.

Το βράδυ της Κυριακής 4/12 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 12  στα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα 5/12 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές,  ενώ για το απόγευμα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει.  

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 18  στα παράλια και στους 5  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ της Δευτέρας ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος.  

Την Τρίτη 6/12,  την Τετάρτη 7/12 και την Πέμπτη 8/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά το απόγευμα της Τετάρτης θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέμπτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE