ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήταν έτοιμοι να ρημάξουν κρεοπωλείο δυο νεαροί - Τους τσάκωσε η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήταν έτοιμοι να ρημάξουν κρεοπωλείο δυο νεαροί - Τους τσάκωσε η Αστυνομία

Η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, οδήγησε στη σύλληψη δύο προσώπων, για υπόθεση διάρρηξης κτιρίου.

Ήταν γύρω στη 1.45π.μ. την (Δευτέρα 5/12), όταν λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία για ύποπτες κινήσεις έξω από κρεοπωλείο στη Λεμεσό. 

Μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της ΑΔΕ Λεμεσού, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, κοντά στο κρεοπωλείο, δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 17 ετών.
 
Ανακρινόμενοι, οι δύο νεαροί φέρονται να ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι λίγο προηγουμένως παραβίασαν την πόρτα εισόδου του κρεοπωλείου, με σκοπό να κλέψουν τα χρήματα από το ταμείο του. Παρέδωσαν μάλιστα στους αστυνομικούς, ένα εργαλείο κοπής (σκαρπέλο), που είχαν στην κατοχή τους.
 
Ακολούθησαν εξετάσεις στο κρεοπωλείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η πόρτα εισόδου του καταστήματος, ήταν παραβιασμένη.
 
Εναντίον του 20χρονου και του 17χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE