LIFESTYLE

Μαρίνος Κόνσολος: Νιώθει δικαιωμένος που άφησε την Κύπρο για την Αθήνα;

Μαρίνος Κόνσολος: Νιώθει δικαιωμένος που άφησε την Κύπρο για την Αθήνα;

Ποιον και τι εμπιστεύτηκε πριν απαντήσει στον Alpha και προτού αποδεκτεί την πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Το ελληνικό κοινό πάντως τον έχει αγαπήσει με την σειρά «Έλα στην θέση μου» και ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει στο περιοδικό 7 μέρες tv.κατά πόσο ήταν σωστή η επιλογή του να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στην Ελλάδα. 

«Η πρόταση αυτή ήρθε στα μέσα του Ιουνίου και έπρεπε μέσα σε 10 μέρες να απαντήσω αν δέχομαι να τα παρατήσω όλα στην Κύπρο, Σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, συμβουλεύομαι και έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτο μου -και αυτή τη φορά το ένστικτο μου μου έλεγε να έρθω. Συνεπώς, νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Δεν άφησα, όμως, την Κύπρο. Δεν αφήνεις τόσο εύκολα αυτό το υπέροχο νησί. Εξάλλου, και το «Έλα στη θέση μου» ελληνοκυπριακό προϊόν είναι...»

Ιδανικά ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο βήμα του;
«Για μένα, σημαντική και αναγκαία είναι η ψυχική μου ηρεμία. Η δουλειά μου είναι το 50% της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μου -θα ήθελα λοιπόν αυτό το μισό του Μαρίνου να είναι όμορφο, ήρεμο, δημιουργικό και παραγωγικό. Συνεπώς, θέλω στα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα να δουλεύω με ωραίους ανθρώπους και καλούς συνεργάτες», λέει ο ηθοποιός.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top