LIFESTYLE

Να τους ζήσει! Έγινε πατέρας παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Να τους ζήσει! Έγινε πατέρας παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής που αν και πριν από μερικά χρόνια δήλωνε «ορκισμένος εργένης» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έφτιαξε πλέον τη δική του οικογένεια.

Ο Αντώνης Κανάκης, παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» έγινε πατέρας ενός υγιέστατου μωρού την Τετάρτη 8/12. Η σύντροφός του, Επιστήμη, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.  Ο παρουσιαστής, απέκτησε ένα κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παρόλα αυτά επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευτυχές γεγονός. 

Αυτό άλλωστε είχε κάνει και καθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης του με τη σύντροφό του. Μπορεί η δουλειά του να τον φέρνει πάντα μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά την προσωπική του ζωή επιλέγει να τη ζήσει μακριά από αυτά. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η σύντροφός του Αντώνη Κανάκη είναι 27 ετών και συζεί με τον παρουσιαστή εδώ και ένα χρόνο στο διαμέρισμά του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Image result for κανακης

Η Έπη, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της κατάγεται από την Καβάλα ενώ από τα 18 της ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη σε νυχτερινά μαγαζιά ως σερβιτόρα και υπεύθυνη ταμείου. «Είναι μία χαμηλών τόνων κοπέλα. Της αρέσει να ντύνεται με επώνυμα ρούχα και να συχνάζει σε γνωστά μαγαζιά της πόλης. Το καλοκαίρι το πέρασαν χωριστά. Αφότου έγιναν ζευγάρι σπάνια η Έπη πήγαινε στα μαγαζιά που διατηρεί ο Κανάκης. Ήθελαν να κρατούν χαμηλούς τόνους», είχε αναφέρει, σε πρόσφατη δήλωση στο περιοδικό Down Town, πρόσωπο από το στενό κύκλο του παρουσιαστή.

Δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και πάντα καλότυχο! 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top