Αδιανόητο περιστατικό στη Λευκωσία - Νεαρός σκότωσε σκύλο αφού τον πέταξε από τον τρίτο!

Αδιανόητο περιστατικό στη Λευκωσία - Νεαρός σκότωσε σκύλο αφού τον πέταξε από τον τρίτο!

Ένα τραγικό και αδιανόητο περαστικό που συγκλονίζει τον κάθε ένα σώφρονα άνθρωπο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 10/12 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 36χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ότι άγνωστος άντρας έριξε σκύλο από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τη θανάτωση του σκύλου.

Αμέσως μετά την καταγγελία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, όπου προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποτρόπαιο θέαμα στη Λεμεσό! Εντόπισαν σκύλο κρεμασμένο σε χαρουπιές – Παραδειγματική τιμωρία του ενόχου ζητούν χρήστες του διαδικτύου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE