Διάρρηξη made in Cyprus στην Πάφο – Του έκλεψαν τα χαρτζιά του και την διπλοκαμπινιά

Διάρρηξη made in Cyprus στην Πάφο – Του έκλεψαν τα χαρτζιά του και την διπλοκαμπινιά

Διάρρηξη που σημειώθηκε σε κατοικία στην ορεινή κοινότητα του Αγίου Νικολάου της Επαρχίας Πάφου έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Αστυνομία.

Η καταγγελία έγινε από τον ιδιοκτήτη της οικίας Ελληνοκύπριο ηλικίας 58 ετών, ότι μεταξύ των ωρών 8 με 10 Δεκεμβρίου άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν και απέσπασαν μία τηλεόραση, δύο μεγάλα μεταλλικά παλαιά σκεύη ( χαρτζιά) ένα ηλεκτρικό καλώδιο 500 μέτρων αξίας 2.500 ευρώ και ένα διπλοκάμπινο όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αυλή της κατοικίας.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κελοκεδάρων έσπευσαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο αφού αρχικά παραβίασαν την κυρία είσοδο της κατοικίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.