Στάχτη έγινε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στα Λειβάδια

Στάχτη έγινε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στα Λειβάδια

Φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 4.30 το πρωί της Τετάρτης 14/12 σε διπλοκάμπινο όχημα, που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του 45χρονου ιδιοκτήτη του στα Λειβάδια.

Παρά τις προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής το αξίας €8000 όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι εκ πρώτης όψεως απέδωσαν τη φωτιά σε κακόβουλη ενέργεια.

Οριστικά ωστόσο συμπεράσματα θα εξαχθούν αργότερα σήμερα μετά τις  εξετάσεις που θα διενεργήσουν οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.