Στάχτη έγινε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στα Λειβάδια

Στάχτη έγινε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στα Λειβάδια

Φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 4.30 το πρωί της Τετάρτης 14/12 σε διπλοκάμπινο όχημα, που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του 45χρονου ιδιοκτήτη του στα Λειβάδια.

Παρά τις προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής το αξίας €8000 όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι εκ πρώτης όψεως απέδωσαν τη φωτιά σε κακόβουλη ενέργεια.

Οριστικά ωστόσο συμπεράσματα θα εξαχθούν αργότερα σήμερα μετά τις  εξετάσεις που θα διενεργήσουν οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE