ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία με καλάσνικοφ στην εταιρεία Υφαντής -Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του

Ληστεία με καλάσνικοφ στην εταιρεία Υφαντής -Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του

Ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12) στο λογιστήριο του εργοστασίου «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά από τέσσερις βαριά οπλισμένους με Καλάσνικοφ, κουκουλοφόρους.

Τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο λογιστήριο της επιχείρησης και τραυμάτισαν τους δύο άντρες στα πόδια, όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr υπάλληλος της επιχείρησης

Τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας αλλαντικών Υφαντής και τον γιο του πυροβόλησαν με καλάζνικοφ και τραυμάτισαν δύο κουκουλοφόροι ληστές, το μεσημέρι της Τετάρτης στο λογιστήριο του κτηρίου στην Κηφισιά.

Οι ληστές, που κατά άλλες πληροφορίες ήταν τέσσερις, εισέβαλαν στο λογιστήριο του κεντρικού κτιρίου της αλλαντοβιομηχανίας «Υφαντής» στην οδό Σενέκα 4  και άνοιξαν πυρ με «Καλάσνικοφ» εναντίον των υπαλλήλων. Όπως δήλωσε υπάλληλος της επιχείρησης στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας και ο γιος του που βρίσκονταν εκεί μπήκαν μπροστά από τους εργαζόμενους, για να τους γλιτώσουν από τα πυρά!

Κατά την διαφυγή τους οι ληστές πυροβόλησαν και εναντίον αστυνομικών που τους εντόπισαν.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα πρόσωπα και βαρύ οπλισμό, φαίνεται πως είχαν στόχο μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή μισθών και δώρου Χριστουγέννων. Όμως, συνάντησαν αντίσταση από τους υπαλλήλους στην προσπάθειά τους να τα πάρουν και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν.

Στην Κηφισιά έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν κοντά στην εθνική οδό.

Ωστόσο, το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό ριπών από «Καλάσνικοφ» και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη.

Λίγο αργότερα, και το δεύτερο όχημα διαφυγής εντοπίστηκε να καίγεται και οι δράστες το έσκασαν με άγνωστο τρόπο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top